22.12.2017. Кооперативній освіті Чернігівщини – майже 100…
У житті Чернігівського кооперативного коледжу Чернігівської облспоживспілки знаменна дата – йому виповнилося 95 років!

22 грудня 2017 року у коледжі відбулися урочистості з нагоди свята, на яких були присутні ветерани праці, колишні працівники й випускники коледжу, увесь колектив та представники студентської ради.

Перед присутніми з вітальним словом виступили в. о. директора коледжу Віктор Петрович Мащенко, колишній директор технікуму Герасименко Л. А. , колишній заступник директора з навчально-методичної роботи та практичного навчання Бондаренко Т. О., головний бухгалтер Лопухівська В. В., керівник фізичного виховання Овчаренко І. М., випускник технікуму, колишній викладач, голова циклової комісії, нині робітник з комплексного обслуговування будинків і споруд Осипенко М. М.

Педагогічний колектив Чернігівського кооперативного коледжу сповнений оптимізму та впевнено дивиться у майбутнє, бо за плечима багата і славна історія начального закладу, а попереду – нові завдання у благодійній справі навчання й виховання підростаючого покоління.

Випускники, студенти та їх батьки висловлюють вдячність колективу коледжу за самовіддану та плідну працю і висловлюють впевненість, що і надалі викладацький колектив та студенти своєю творчою працею сприятимуть розвитку освіти, економіки нашої держави, поліпшенню добробуту народу України.

О.Л.Минько