НОВИНИ

22.12.2017

Кооперативній освіті Чернігівщини – майже 100…

У житті Чернігівського кооперативного коледжу Чернігівської облспоживспілки знаменна дата – йому виповнилося 95 років!

22 грудня 2017 року у коледжі відбулися урочистості з нагоди свята, на яких були присутні ветерани праці, колишні працівники й випускники коледжу, увесь колектив та представники студентської ради.

Перед присутніми з вітальним словом виступили в. о. директора коледжу Віктор Петрович Мащенко, колишній директор технікуму Герасименко Л. А. , колишній заступник директора з навчально-методичної роботи та практичного навчання Бондаренко Т. О., головний бухгалтер Лопухівська В. В., керівник фізичного виховання Овчаренко І. М., випускник технікуму, колишній викладач, голова циклової комісії, нині робітник з комплексного обслуговування будинків і споруд Осипенко М. М.

Педагогічний колектив Чернігівського кооперативного коледжу сповнений оптимізму та впевнено дивиться у майбутнє, бо за плечима багата і славна історія начального закладу, а попереду – нові завдання у благодійній справі навчання й виховання підростаючого покоління.

Випускники, студенти та їх батьки висловлюють вдячність колективу коледжу за самовіддану та плідну працю і висловлюють впевненість, що і надалі викладацький колектив та студенти своєю творчою працею сприятимуть розвитку освіти, економіки нашої держави, поліпшенню добробуту народу України.

О.Л.Минько


Чернігівський кооперативний фаховий коледж
Чернігівської облспоживспілки
14000, м. Чернігів, вул. Музейна, 3.
Тел.: (0462) 645-970, (0462) 778-582
E-mail: info@kooptex.org